Smink

Man skulle kunna tro att man hamnat inne på Kicks sminkavdelning, men sådant är inte fallet. Detta mina vänner, är BR leksakaffär i Nordstan här i Göteborg. Jag blev otroligt förbannad när jag såg detta. Som om det inte vore nog med all den skit vi blir proppade med dagligen, så ger dem sig på barnen de jävlarna!

Exakt VAD tänker man med när man bestämmer sig för att börja sälja kosmetika till fem-, sex-, sju- och åttaåriga flickor? För det är ju knappast pojkarna det vänder sig till. Bryr man sig över huvudtaget om att det är barn man har att göra med? Jag förstår verkligen inte varför man vill skynda på barndomen, varför kan man inte låta barnen få vara just barn? Vuxen kan man vara resten av sitt liv. Nu förstår jag varför mamma inte lät mig gå sminkad till skolan. Visserligen hade jag mina knep för att kringgå hennes regler, men hon gjorde i alla fall det bästa hon kunde. För övrigt var jag 13 då, en nybliven tonåring som ville göra revolt. Men BR vänder ju sig för tusan till små barn. Sedan kan man diskutera leksaker ur ett genusperspektiv i år och dar, men att sälja ren kosmetika i en leksakaffär är enligt mig att gå över gränsen. Det är helt oacceptabelt! Rent utsagt skamligt!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2017 - Fanny Lindblad