Fashion stories

Åkte ner på stan och kollade på Lars Wallin fashion stories en stund idag igen. Stod mest fast vid den här klänningen under den tiden, som det därför också blev flest bilder på. För en som älskar barock/rococo osv så är ju detta drömmen. Inget man kan ha på sig direkt men sååå fint att kolla på. Srsly bör ju köra Marie Antoinette på halloween någon gång, ska sätta det på min bucket list genast. ✔

Nu tänkte jag lägga mig i sängen en stund och kolla på det senaste avsnittet av Pretty little liars. Ogillar dock att bara kolla på ett avsnitt i taget då jag ej klarar av alla dessa cliffhangers, och jag vet att det är 0 logik egentligen då det är det i slutet av ca alla avsnitt men det är någon tanke jag har fått i skallen haha. hejj så länge


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2017 - Fanny Lindblad