Nyår

Förra årets nyårsafton var allt annat än lyckad, och efter året som gått kan jag lätt dra slutsatsen att 12-slaget inte representerar året, om det kommer bli bra eller dåligt, för fem öre. Det kommer ju alltid finnas så att säga ups and downs, men jag har faktiskt haft ett bra år. Den här nyårsaftonen blev som tur var inte alls som förra året, utan tvärt om, en lyckad kväll.
Kvällen började redan tidigare i veckan när jag och några tjejer beställde glitter och andra hudprodukter från glamma.se till nyår. Sen blev det med middag i Sala hos Jessica med henne och 5 andra tjejer. Åt en massa god mat, spelade något spel och hade det trevligt. Jag tänkte för övrigt att jag skulle ta med mig kameran, men jag fick bara med mig kameraladdaren och blixten som alltså inte var till någon vidare användning. Vid 9-10 tiden åkte jag, Jessica och Karro mot Västerås till en fest. Var kul där med men blev dock inte kvar så länge då vi åkte ner på stan till 12-slaget(som jag missade helt och hållet förra året hah..). Därefter åkte vi till en annan fest och jaa det blev en riktigt braaa kväll iallafall, hoppas ni också hade det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright 2017 - Fanny Lindblad